Home / archiefcentraal / summer stories meryl en a bit of yellow

summer stories meryl en a bit of yellow

In Havezate de Haere in Olst kan je zondag 29 juli vanaf 15.00 uur weer luisteren naar een singer-songwriter. In het kader van ‘Summer Stories’ in Brasserie & Cultuur En Progresse treedt deze middag Meryl & a bit of Yellow op. De brasserie is van 11.30 tot 19.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meryl laat zich onder andere inspireren door groten als Johnny Cash en Joni Mitchel maar drukt ook zeker haar eigen stempel op wat ze zingt, speelt en bovenal schrijft. Bij zonnig weer kan men plaatsnemen op het prachtige bordes aan de voorkant met een kopje koffie/thee, glaasje wijn en een heerlijk taartje of broodje. Je waant je even in een kasteel in Frankrijk.

Gedurende de zomermaanden is er in de benedenverdieping van Havezate de Haere een uitgebreid cultureel programma onder de naam En Progresse Brasserie & Cultuur. Zie voor meer informatie hierover en het volledige programma www.enprogresse.nl (Powered IJssellandschap, Band in a Barn en de gemeente Olst-Wijhe).

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.