summer stories in havezate de haere

Sjeronimo treedt op zondag 22 juli op in Havezate de Haere in Olst in het kader van Summer Stories. Onder de naam Sjeronimo maken Jeroen en Mario de Zeeuw akoestische liedjes in het Nederlands. Die zijn soms stoer, soms klein en breekbaar, en worden altijd met aandacht en overgave gebracht. Liedjes over gewoontes, de drang om het anders te doen, of bijvoorbeeld een andere kijk op de herfst.

Op het eerste gehoor misschien licht, maar toch niet vluchtig. En wie nog eens luistert ontdekt een serieuze ondertoon. Inspiratie voor liedjes zit in een dagelijks fietsritje, dingen die je zoal denkt en in artiesten als Mondo Leone en Eefje de Visser.

Het optreden duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Brasserie En Progresse is van 12.00 tot 19.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Gedurende de zomermaanden is er in de benedenverdieping van Havezate de Haere een uitgebreid cultureel programma onder de naam En Progresse Brasserie & Cultuur. Zie voor meer informatie en het volledige zomerprogramma staging2.enprogresse.nl (powered bij IJssellandschap, Band in a Barn en de gemeente Olst Wijhe).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.