Home / archiefcentraal / stoppelhaene geeft helikoptervluchten weg

stoppelhaene geeft helikoptervluchten weg

Wie zijn helikoptervlucht niet aan het geluk wil overlaten, kan overigens ook nog vlucht boeken. De beschikbare vluchten worden door de lopende vorderende boekingen overigens wel beperkter.

Bezoekers van Stöppelhaene hebben op zaterdag 25 augustus de unieke mogelijkheid om een helikoptervlucht boven Raalte te maken. Voor slechts veertig euro kun je een rondvlucht over een Raalter woonwijk naar keuze maken. Op die manier krijg je de unieke kans om bijvoorbeeld je eigen achtertuin vanuit de lucht te bewonderen.

Los van het feit dat je als passagier een helikoptervlucht kunt maken, kun je op die zaterdag ook zelf ervaren hoe het is om een helikopter te besturen. Op het Stöppelveld staat dan namelijk een trailer met daarin een 3d-flightsimulator. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om aan de stuurknuppel te zitten.

Wie in aanmerking wil komen voor een exclusieve helikoptervlucht, kan zich aanmelden via helikopter@stoppelhaene.nl. Omdat het aantal te vergeven vluchten beperkt is, is reserveren noodzakelijk.

Om kans te maken op de vlucht ga je naar www.facebook.com/stoppelhaene

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.