stoppelhaene bezoeker krijgt gratis munt

De kaarten voor het donderdagavondprogramma met optredens van onder andere: Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Ilse DeLange, Di-Rect, Quintino en Gers Pardoel zijn al enige tijd in de voorverkoop voor 20 euro. De grote diversiteit van het programma en het feit dat de kaarten voorgaande jaren geregeld uitverkocht zijn geweest, hebben ervoor gezorgd dat er voor de btw-verlaging op 1 juli al flink wat kaarten zijn verkocht.

“Door een gratis consumptiemunt weg te geven, profiteren alle bezoekers van de verlaging van het BTW-tarief voor de podiumkunsten van 19% naar 6%”, aldus Stöppelveldvoorzitter Paul Wittenhorst. “We hebben ook overwogen om de toegangsprijs per 1 juli te verlagen, maar op die manier bestraf je de echte fans die al vroeg een kaartje gekocht hebben. Door bij binnenkomst in ruil voor het ticket een consumptiemunt te geven, komen we iedereen tegemoet.”

De voorverkoopprijs blijft dus 20 euro (25 euro aan de avondkassa) en voor jongeren t/m 14 jaar

10 euro (15 euro aan de avondkassa), maar wel inclusief een gratis consumptiemunt die alle bezoekers krijgen als zij het terrein betreden.

De kaarten voor het donderdagavondprogramma op donderdag 23 augustus zijn te koop bij Annie Schulten Lederwaren in Raalte of te bestellen via: staging2.stoppelhaene.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.