sp wil inzicht in onkosten franciscushof

“Maar oplettendheid is geboden; in Groningen leek alles ook koek en ei, hoewel de SP er daar iets anders naar keek,” zo verwijst Van Kampen naar het mislukte project De Blauwe Stad. De Blauwe Stad is een geflopt megaproject in Groningen. “In Groningen waren verschillende partijen een samenwerking aan gegaan, niks mis mee hoor ik de liberalen zo zeggen,” aldus Van Kampen. “Nu is men elkander met rechtszaken aan het bestoken, ver van uw bed zou u kunnen zeggen. ( de BAM is daar een van de spelers)”

“Nu is onze partij waar mee we samenwerken sinds 25-06-2010 een volle dochter van BAM Vastgoed las ik op het internet. (À.M. Wonen). Maar als je samen eigenaar bent van een flink stuk grond en er niets gebouwd wordt, snapt zelfs een buschauffeur dat er geen opbrengst is. Immers, een lege bus rond laten rijden dan komt het ook niet goed.”

Van Kampen: “Om Raalte een beetje wakker te schudden, kwam de SP met het plan gezien de grond nu braak ligt een camping te openen om zo lang er van verkoop nog geen positief resultaat valt te verwachten. We zouden nieuwe toeristen kunnen trekken of mensen op doorreis. De tegenstanders kunnen weer gerust gaan slapen, ons plan kreeg geen bijval, net als het watertappunt wat in Wapenveld wel tot stand kwam.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.