Home / archiefcentraal / snelheidsbord al meer dan week kapot

snelheidsbord al meer dan week kapot

In de Dorpsstraat in Heino werd iedere automobilist , zelfs de voorbijkomende fietser gemeten op zijn of haar snelheid. Dit dynamisch snelheidssysteem is er natuurlijk geplaatst om de veiligheid te verbeteren.

“Het aangebrachte informatiebord heeft maar enkele dagen gewerkt en staat nu al weer langer dan een week buiten werking,” stelt Heinoër Flip Jonkman. “Dat draagt natuurlijk wel erg bij aan al dat gepraat over veiligheid binnen de Gemeente Raalte. Is dit nog niemand opgevallen?” vraagt hij zich af.

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.