slepende zaak kost sallandwonen 160 mille

Toen SallandWonen door het Garantie Instituut voor de Woningbouw in het gelijk werd gesteld, gaf dat goede hoop voor de uitspraak van de arbitragecommissie. Deze had jaren nodig om tot een oordeel te komen, maar stelde uiteindelijk de woningcorporatie niet in het gelijk. Hierdoor moesten de rekening voor het metselwerk en de daarbij hoog opgelopen rente alsnog betaald worden.

De rentekosten liepen gaandeweg het proces zo hoog op, dat de som van de rente en de proceskosten bijna net zo werd als de rekening zelf. “Triest,” oordeelt Ed Penninks, directeur-bestuurder van SallandWonen. “We waren niet tevreden met het geleverde product. Deze uitspraak is niet te begrijpen en nog eens zonde van het geld ook.”

Bouwbedrijf Nijhuis wilde niet inhoudelijk reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.