Home / archiefcentraal / slechte zomer smeekens schaatst alweer

slechte zomer smeekens schaatst alweer

En daarbij maakt hij gebruik van een noviteit: de schaatsnap, een startblok vanwaar het starten nog sneller gaat. Jan stuurt een foto van zichzelf via Twitter de wereld in. Zijn trainer Jac Orie maakte de plaat. We weten eigenlijk niet of het startblok trainingsmiddel is om bijvoorbeeld startkracht of reactiesnelheid te meten, of dat het een nieuwe startmethode wordt voor alle schaatsers. Op Google konden we er nog geen wijs uit worden. In beide gevallen is de Sallandse Japanner er helemaal klaar voor. We zitten – zo midden tussen twee winterspelen in – in elk geval in het meest geschikte moment voor nieuwe impulsen.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.