Home / archiefcentraal / schrikhekken om fietsers te weren onzin

schrikhekken om fietsers te weren onzin

Bij het winkelcentrum in Raalte-Noord zijn zogenaamde schrikhekken op het plein geplaatst. De rood-witte hekken moeten fietsers doen afstappen en zo de veiligheid van voetgangers vergroten. Toen wij een kort kijkje gingen nemen, konden wij al concluderen dat die dingen voor geen meter werken.

Fietsers manoeuvreren zich met gemak tussen de nieuwe obstakels door en fietsen gewoon het plein op. In de drie minuten dat onze verslaggever op het plein stond, zag hij vijf fietsers tussen de hekken doorfietsen. Oh enne… nu niet allemaal naar de jonge en puberende fietsers wijzen, ook volwassenen kunnen goed met hun fiets overweg.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.