schrikhekken om fietsers te weren onzin

Bij het winkelcentrum in Raalte-Noord zijn zogenaamde schrikhekken op het plein geplaatst. De rood-witte hekken moeten fietsers doen afstappen en zo de veiligheid van voetgangers vergroten. Toen wij een kort kijkje gingen nemen, konden wij al concluderen dat die dingen voor geen meter werken.

Fietsers manoeuvreren zich met gemak tussen de nieuwe obstakels door en fietsen gewoon het plein op. In de drie minuten dat onze verslaggever op het plein stond, zag hij vijf fietsers tussen de hekken doorfietsen. Oh enne… nu niet allemaal naar de jonge en puberende fietsers wijzen, ook volwassenen kunnen goed met hun fiets overweg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.