Home / archiefcentraal / rondleiding landgoed frieswijk

rondleiding landgoed frieswijk

Een gids neemt je op zondag 15 juli vanaf 13.30 uur een mee voor een rondleiding op landgoed Frieswijk. Landgoed Frieswijk ligt onder de rook van Deventer en is 160 hectare groot. Het hart van het landgoed is in Engelse landschapsstijl aangelegd. Nog steeds gaan landbouw, bosbouw en natuur op het landgoed hand in hand. Het landgoed kent een rijke historie.

De rondleiding duurt twee uur, deelname kost 3 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 1,50 euro. Aanmelden is niet noodzakelijk. Parkeergelegenheid en start wandeling bij de ingang van het landgoed aan de Raalterweg bij hectometerpaaltje 2,1. Meer informatie vind je op www.landgoedfrieswijk.nl

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.