Home / archiefcentraal / rondleiding heemtuin veermans hof ijsselflora

rondleiding heemtuin veermans hof ijsselflora

Dit jaar zal ‘Veermans Hof IJsselfora’, doordat het zomerseizoen laat op gang komt, in juli en misschien nog in augustus in bloei zijn. Op vrijdagavond 6 juli om 19.30 uur, wordt voorlopig de laatste rondleiding in de heemtuin van dit seizoen gehouden. Een gids neemt je mee door de heemtuin. Een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld.

Meer informatie kan aangevraagd worden op heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl of 0570-523937. De heemtuin is te vinden aan de Bongerd in Wijhe, vlak naast de Katholieke kerk. Zie ook de website: www.ivn-wijhe-olst.nl.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.