Home / archiefcentraal / rondleiding aardehuizen bijwonen

rondleiding aardehuizen bijwonen

In samenwerking met VVV Olst worden er op vrijdagmiddag 6 juli en 20 juli om 17.15 uur een rondleiding op Zonnekamp Oost gehouden. Sinds de bouw van de aardehuizen is er grote belangstelling voor de duurzame woningen. Er wordt wel op gewezen dat het een bouwterrein is, waar veiligheidsmaatregelen gelden. De entree is 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen. Een rondleiding bijwonen, een donatie doen of zelf helpen met bouwen als vrijwilliger? Het kan allemaal. Kijk voor de mogelijkheden op www.aardehuis.nl of neem contact op via email@aardehuis.nl

Lees ook

Gerlant: Trillend op het fietspad bij Laag Zuthem

Ik kom thuis en doe bij mijn drie pubers mijn beklag over het beroerde fietspad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.