rhonradturners sluiten seizoen af met survival

De bijna dertig rhönradturners van RGV Kwiek hebben afgelopen zaterdag het weer aardig getrotseerd. De afsluiting van het seizoen stond dit jaar in het teken van survival. Rond de klok van kwart voor 10 werd er verzameld bij Aktief Overijssel in Hellendoorn. Liset Smeenk legde uit wat de bedoeling was van dit sportieve uitje.

In de stromende regen ging de steptocht van ruim 5 kilometer van start, de dames en heer waren eerder terug dan verwacht, tja, conditie heeft deze groep wel. Na het steppen was het tijd om de Regge op te gaan en de kano te besturen, na enige uitleg zou dat moeten lukken. Nou, een rad rechthouden gaat de dames en heer beter af dan een kano recht besturen, al met al leuke en hilarische momenten.

Na het kanovaren kwam de stormbaan, het leek wel een kleine militaire oefening. Na het vuil worden van de stormbaan, kon er nu gegleden worden van de zeephelling: hoog en hard naar beneden.

De dames en heer hebben een heerlijke dag gehad. Na zoveel inspanning was het tijd voor ontspanning, douchen en eten, naar huis en uitpuffen maar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.