reimink houdt weer lelieshow in feestweek

Bij Café Restaurant Reimink wordt van woensdag 1 tot en met zondag 5 augustus een lelieshow gehouden. In die week vindt de feestweek plaats in Lemelerveld en vormt de lelieshow voor de derde maal een welkome aanvulling in het programma.

De lelieshow wordt door de plaatselijke leliekwekers Huetink en Schrieken georganiseerd, waarbij men zowel plaatselijk, regionaal als vakmatig Lemelerveld beter op de leliekaart wil zetten.

De arrangeurs Willy Haas en Jan van Aartsen dragen net als vorig jaar, zorg voor het arrangement. Gezien het grote succes van de voorgaande edities zijn de verwachtingen dit jaar wederom hoog gespannen. Dagelijks worden er demonstraties gegeven, waarbij de veelzijdige gebruiksmogelijkheden van het product lelie geshowd worden. Dit met als doel om de bezoekers inzicht te geven wat er zoal met deze prachtige bloemen gedaan kan worden.

Mede dankzij de financiële ondersteuning van een aanzienlijk aantal donateurs, subsponsors en enkele hoofdsponsors, is de organisatie in staat om de entreeprijs zo laag mogelijk te houden. De entreeprijs bedraagt 4 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

De openingstijden van de lelieshow zijn van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en op de zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Het adres van Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, is Dorpstraat 2 in Lemelerveld. Voor informatie omtrent de overige festiviteiten die tijdens de feestweek in Lemelerveld worden georganiseerd, kun je op staging2.feestweeklemelerveld.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.