recreatieve paardensport in luttenberg

Is paardrijden je passie, maar je wilt liever geen wedstrijden rijden? Dan ben je van harte welkom bij de Recreatieve Rijvereniging Luttenberg. De rijvereniging is in 1978 opgericht en heeft als doel het beoefenen van de recreatieve paardensport in een ontspannen en gezellige sfeer.

Als lid van de Recreatieve Rijvereniging Luttenberg kun je elke maandag avond gebruik maken van de groepslessen. Deze lessen worden gegeven door een enthousiaste en deskundige instructeur. Tijdens de les komen de onderdelen dressuur en springen aanbod. Het motto van de les is : ‘niets moet, maar alles kan’.

Zodra je lid bent kun je, naast de lessen op maandag, ook gratis gebruik maken van de rijhallen. De contributie is laag, voor nog geen honderd euro per jaar ben je al lid. Wel wordt er verwacht dat leden inzetbaar zijn voor werkzaamheden ten behoeve van Stichting Manege de Lutttenberg.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Heb je interesse of wil je een proefles meerijden? Neem dan contact op met Margreet ten Broeke, 0572 301917 of mail naar r.r.luttenberg@live.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.