rabobank salland levert e fietsen af

De probeerweken van het e-fietsproject van Slim Werken Slim Reizen Stedendriehoek bij Goudappel Coffeng in Deventer zijn officieel begonnen. Wim ter Horst van Rabobank Salland vertrok samen met mobiliteitsmakelaar Alphons Staffhorst en projectleider Christian Evers vanaf zijn kantoor, om de e-fietsen bij Goudappel Coffeng af te leveren. Ter plaatse stonden de eerste deelnemers aan de probeerweken van Goudappel Coffeng de fietsen al op te wachten.

Medewerkers van Rabobank Salland konden zes weken lang de e-fiets uitproberen voor hun dagelijkse ritje woon-werkverkeer. Wim ter Horst bracht de e-fiets én zijn ervaringen naar Goudappel Coffeng: “Het werkt perfect, die e-fiets. Om op mijn werk te komen moet ik een paar keer flink een heuvel op fietsen, maar met een elektrische fiets merk je daar niets van.” Ook Alphons Staffhorst stapte voor de gelegenheid wederom op de e-fiets: “Het is een ideaal vervoermiddel, voor zowel kleine ritjes door de stad als voor langere stukken naar het werk. Gebruikers van de e-fiets zijn sportief bezig én ze houden onze regio bereikbaar.” De medewerkers van Goudappel Coffeng kunnen nu via een online systeem de fietsen reserveren en ervaren.

Medewerkers van convenantpartners kunnen een e-fiets aanschaffen met een aantrekkelijke korting van 300 euro. Deze korting ontvangen zij van Slim Werken Slim Reizen Stedendriehoek. SWSR zet zich onder leiding van mobiliteitsmakelaar Alphons Staffhorst in om het aantal autokilometers in de spits te verminderen en zo de Stedendriehoek bereikbaar te houden. Naast het e-fietsproject zijn er ook andere leuke acties, zoals een spaarsysteem voor het openbaar vervoer, Slim Reizen Slim Sparen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.