Home / archiefcentraal / plannen voor nieuw of verbouw korenbloem

plannen voor nieuw of verbouw korenbloem

De Korenbloem zet in op een nieuw- of verbouw aan de Jan van Arikelstraat in Raalte. De afgelopen weken hebben mijnplein en de Korenbloem intensief gesproken over de toekomstige vormgeving van de (nieuwe) brede school de Korenbloem. “Vastgesteld werd dat ons huidige gebouw daarin een belemmering vormt en dat de tijd nu rijp is om na te denken over plannen voor verbouw of nieuwbouw van de Korenbloem op de huidige locatie. Hoewel deze plannen nog zeer in het beginstadium verkeren, vinden we het belangrijk deze verandering met u te delen”, laat de school in haar nieuwsbrief weten.

“Op dit moment hebben we echter nog geen verdere informatie. Dus op vragen als: hoe gaat de eventuele nieuwbouw er concreet uitzien, wanneer begint de bouw, kunnen we helaas nog geen antwoord geven. U zult begrijpen dat antwoorden op deze vragen afhangen van veel factoren. Deze zullen tijdens de voorbereidingen steeds duidelijker worden.”

Na de zomervakantie wordt het gedeelte van het schoolplein voor de peuters en de kleuters aangepast. “We streven ernaar begin oktober klaar te zijn. Verdere aanpassingen worden meegenomen in de plannen voor verbouw of nieuwbouw van de Korenbloem.”

Inhoudelijk zijn de Korenbloem, Stichting KOOS en Peuterspeelzalen Raalte al veel met elkaar aan het samenwerken. Met de nieuwe plannen blijft de BSO en KDV op dit moment tot aan de nieuwbouw of verbouw aan de Jan van Arkelstraat gesitueerd.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.