opnames lifestylexperience bij de flierefluiter

RTL komt dinsdag 31 juli om 14.00 uur opnames maken bij Speel- en recreatieboerderij de Flierefluiter voor het programma LifestyleXperience. Voor dit programma is men altijd op zoek naar leuke outdooractiviteiten die op één of andere manier opvallen in het grote aanbod van wat er tegenwoordig op de markt is.

De programmamakers waren meteen gecharmeerd van de vele activiteiten die met name kinderen kunnen doen in een ‘eenvoudige omgeving’ en in een kleinschalig karakter. Laagdrempelig van karakter en gezellig en overzichtelijk opgezet, zo luidde het commentaar. “We willen dit heel graag in ons programma opnemen.”

Iedereen die eens zo’n opname mee wil maken is dinsdag 31 juli van harte welkom bij de Flierefluiter.

LifestyleXperience wordt vanaf begin september zaterdag om 13.00 uur en zondag om 14.20 uur uitgezonden op RTL4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.