Home / archiefcentraal / oplevering eerste woning franciscushof

oplevering eerste woning franciscushof

Te Kiefte bouwbedrijf heeft afgelopen week de eerste nieuwbouwwoning op het vroegere Fransiscushof-terrein in Raalte opgeleverd. Het Lemelerveldse bedrijf is na de vorstperiode, medio februari, als eerste bouwer gestart op het plan De Terpen.

Gerard Hondeveld van Te Kiefte overhandigde de sleutels en bloemen aan de nieuwe eigenaren Fleur en Gerben Koenjer met hun drie zoontjes. Elf van de totaal 33 kavels op De Terpen zijn nu verkocht, drie zijn onder optie en de andere negentien zijn nog te koop.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.