openlucht spektakel op camping wesepe

Dit weekend gaat er iets nieuws gebeuren in Wesepe. Een krachtenbundeling van twee verenigingen met ieder een eigen karakter. Een evenement voor en door jong en oud. Toneel, humor, zang, dans en als afsluiting een spetterend tentfeest. Revuegezelschap Tempo en Jong Wesepe presenteren: Openlucht Spektakel ‘Groeten van de camping’.

Een ‘aso-gezin’ komt naast een ‘kak-gezin’ op de camping te staan. Laatstgenoemde heeft deze ‘vakantie’ gewonnen en had verwacht een luxe accommodatie aan te treffen. De aso’s zijn doorgewinterde kampeerders. Dit zorgt uiteraard voor de nodige spanningen en vooral: hilarische momenten. Naast de twee gezinnen zijn er diverse leuke bijrollen en ook zitten er enkele stukjes zang en dans in het stuk verwerkt.

Speciaal voor deze gelegenheid is voormalige camping De Hiethaar, Boxbergerweg 55-57 in Wesepe, tijdelijk heropend. Het evenement staat gepland voor zaterdagavond 7 juli 20.00 uur en zondagmiddag 8 juli 14.30 uur. Op zaterdagavond wordt de avond afgesloten met een tentfeest, inclusief live muziek van de Band VEGAS. Uiteraard is de catering bij beide voorstellingen goed verzorgd.

De entree bedraagt 7,50 euro per persoon, donateurs betalen op vertoon van hun donateurskaart 3 euro. Een kinderkaartje kost 2,50 euro. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij bakkerij Van Rijssen, Jolanda Nieuwenhuis (Brouwerskamp 19 te Wesepe) en Frank Groot Lipman (Klompenmaker 4 te Wesepe). Resterende kaarten worden voor aanvang van de voorstellingen verkocht aan de kassa. In verband met beperkt aantal zitplaatsen geldt voor de kaarten op=op.

Kijk voor meer informatie en actuele ontwikkelingen op staging2.tempowesepe.nl, staging2.jongwesepe.nl en op Twitter:tempowesepe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.