open dag zorgboerderij t hamel

Zorgboerderij ’t Hamel in Wijhe houdt zaterdag 14 juli open huis voor iedereen die graag eens een kijkje achter de schermen wil komen nemen. De open dag wordt gehouden in samenwerking met Kleinschalige Zorg Salland. Dit is een samenwerkingsverband van diverse zelfstandig opererende zorgaanbieders in onder meer Wijhe, Olst, Deventer, Diepenveen, Lettele, Broekland, Luttenberg en Mariënheem. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

‘t Hamel is een zorgboerderij voor ouderen met problemen op het gebied van ouder worden, die het moeilijk vinden alle dagen thuis te zijn. De dagopvang vindt plaats op het verbouwde deel waar vroeger de koeien stonden. Hier is een riante leefruimte ingericht met ruime keuken. De zorgboerderij wordt gerund door Ans Rijpkema en Jan Nijboer, met behulp van een aantal vrijwilligers.

Tijdens de Open Dag zijn uiteraard de binnen- en de buitenboel te bezichtigen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten. Gedurende de dag zijn er een aantal optredens van de New Country Ramblers en worden er demonstraties gegeven van het maken van decoratiemateriaal van wilgentenen. Verder is er een stand op het gebied van creatieve activiteiten en worden er streekproducten verkocht. Er is een workshop collages maken en er worden poffertjes gebakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.