open dag go ahead eagles

Op het sportpark van Go Ahead Eagles was vandaag de open dag van de club uit Deventer. De spelers bevonden zich onder het publiek en deelden flink wat handtekeningen uit. Alles werd uit de kast gehaald om er voor de supporters een onvergetelijke dag van te maken. De kinderen konden zich volledig uitleven in allerlei leuke spelletjes die de supporters vereniging Go Kids had neergezet.

Vooral Radio NL zorgde voor veel sfeer en veel publiek. Allerlei artiesten traden op. Ook het voetbaltoernooi van de amateur voetbalclubs in Deventer was een groot succes. Sv Schalkhaar speelde het beste spel en won het toernooi.

Veel handtekening-jagers wilden foto’s van de spelers hebben en willen natuurlijk van alle spelers, die rondliepen, een handtekening. Kevin Spanjaard, een nieuwkomer bij de Deventerse club, zegt: “Dit is een mooie ervaring, eerst speelde ik bij een club die eerste klasse speelt, op een industrieterrein in Enschede en nu speel ik bij zo’n mooie club.”

De publiekslieveling Joey Suk heeft het erg druk met handtekeningen uitdelen en de vele vragen die hij krijgt over volgend seizoen.

Een supporter is zeer optimistisch over het aankomend seizoen: “Ze hebben een fitte en jonge ploeg, ze maken heel veel kans op een periodetitel en misschien hebben ze kans op het kampioenschap.”

De jongens die nieuw zijn worden goed ontvangen door het publiek. Veel supporters verwachten veel van de ervaren jongens zoals Joran Pot. “Pot komt uit Zwolle, en is een zeer stabiele voetballer. Zeker goed voor in de basis dit jaar”, zo vertelt een trouwe supporter. Dat Pot uit Zwolle komt bleef ook niet onopgemerkt voor de supporters. Wanneer de naam van Pot wordt omgeroepen wordt er luid geschreeuwd: “En wie niet springt, die is voor Zwolle.”

Ook Erik ten Hag, de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles, wordt luid toegezongen door het publiek: “Erik we worden kampioen.”

Voor de supporters is er geen twijfel mogelijk, volgend seizoen moet Go Ahead Eagles meedoen bovenin de top, met dit jonge frisse team maken ze zeker een goede kans.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.