Home / archiefcentraal / op bossafari met staatsbosbeheer

op bossafari met staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer houdt op woensdag 25 juli van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur een bossafari vanaf het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer in Nijverdal. Deze ontdekkingstocht is speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Deelname kost 5 euro voor volwassenen, kinderen betalen 2,50 euro. Aanmelden kan via 0548-612711.

Dit keer geen ‘gewone’ wandeling maken, maar een echte bossafari. In een groep met begeleider ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, te ruiken en te ontdekken valt in het bos. Wat dacht je van het maken van een parfum met bosgeuren? Kijk eens op een andere manier naar de bomen en bladeren! In het bos zijn ook allerlei mooie dingen te vinden waar je een echt kunstwerk van kunt maken! Wist je dat je ook kunt tekenen met planten?

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.