op bossafari met staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer houdt op woensdag 25 juli van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur een bossafari vanaf het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer in Nijverdal. Deze ontdekkingstocht is speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Deelname kost 5 euro voor volwassenen, kinderen betalen 2,50 euro. Aanmelden kan via 0548-612711.

Dit keer geen ‘gewone’ wandeling maken, maar een echte bossafari. In een groep met begeleider ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, te ruiken en te ontdekken valt in het bos. Wat dacht je van het maken van een parfum met bosgeuren? Kijk eens op een andere manier naar de bomen en bladeren! In het bos zijn ook allerlei mooie dingen te vinden waar je een echt kunstwerk van kunt maken! Wist je dat je ook kunt tekenen met planten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.