Home / archiefcentraal / ook holtkuile gewoon bereikbaar

ook holtkuile gewoon bereikbaar

Met een afgesloten N348 is het behelpen voor de ondernemers die hun bedrijf aan de rijksweg gevestigd hebben. Een tankstation zonder auto’s voor de deur is knap lastig, maar ook een tuincentrum dat het moet doen zonder belangrijke voedingsader moet zijn creativiteit aanspreken.

Van Paul Hofstede meldden we maandag al dat hij zijn klanten probeert te behouden met extra kortingen en dubbele spaarpunten. Maar toen vergaten we ook nog even te melden dat er verderop nog een bedrijf gevestigd is dat met precies hetzelfde probleem kampt. Groenrijk Raalte is namelijk ook gewoon open tijdens de wegwerkzaamheden en biedt extra kortingen op planten. De weg er naar toe is ook begaanbaar. Vanaf kruispunt Bos kun je het kleine stukje N348 gewoon oprijden en rechtsaf slaan de Oude Zwolsestraat op.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.