onzinnige schrikhekken nu al verwijderd

Vanmorgen berichtten we over de komst, vanmiddag berichten we over het gaan. De onzinnige schrikhekken bij het winkelcentrum in Raalte-Noord zijn namelijk nu al verdwenen. De rood-witte hekken moesten fietsers doen afstappen en zo de veiligheid van voetgangers vergroten. Toen wij vanmorgen een kort kijkje gingen nemen, konden wij al concluderen dat die dingen voor geen meter werkten.

Fietsers manoeuvreerden zich namelijk met gemak tussen de nieuwe obstakels door en fietsten gewoon het plein op. In de drie minuten dat onze verslaggever op het plein stond, zag hij vijf fietsers tussen de hekken doorfietsen.

Dat moeten ze bij de gemeente ook door hebben gehad, want de hekken stonden er een paar uur na publicatie van ons artikel al niet meer. Gelijk zagen we een tweetal meisjes dat dankbaar gebruik maakte van het verdwijnen van de rood-witte obstakels. Ze konden nu namelijk met zijn tweeën op één fiets weer voor het winkelcentrum langsfietsen.

Of we nog iets tegen het licht willen houden over winkelcentrum Raalte-Noord? Ja, misschien kan iemand eens naar die fietsenstalling kijken. Het lijkt erop dat deze fietsen afstoot, want de fietsen staan allemaal iets verderop. Precies voor de winkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.