onze man ziet johnny cash in de tour

kunnen slaan. Op zijn blog schrijft hij het volgende: ,, Het parcours loodst de renners vandaag in de richting van Parijs. De Franse hoofdstad siert in deze contreien talloze borden, die de renners om de haverklap herinneren aan het feit dat ze er toch echt nog lang niet zijn. En dan is de omgeving ook al niet bepaald opbeurend. Een echte depri streek . Word je ’s avonds weer afgegooid op zo’n industrieterrein met een Buffalo Grill, een Ibis en een Campanille. Niet echt om vrolijk van te worden.’’

Onze Man herinnert zich ook eens in zo’n hotel geslapen te hebben, een F1 in zijn geval. ‘’Langs de snelweg, op weg naar het Zuiden. Bloedheet kamertje, en een rotkussen. Ik eruit om een kussen uit de caravan te halen. Omdat de deur van de hotelkamer een codeslot had, en ik die code niet wist, zette ik een schoen tussen de deur. Toen ik het hotel weer in wilde, bleek ook de buitendeur zo’n codeslot te hebben. Ik heb toen in de caravan geslapen. Niet echt om vrolijk van te worden, inderdaad.’’ Onze Man blikt nog even terug op gisteren. ,,Opvallend is het grote tijdsverlies van drie toppers van de Rabo, Sanchez, Mollema en Kruijswijk. In ieder geval is duidelijk dat Gesink onomstreden is als kopman. Verder deed Veelers het weer geweldig, hij vervangt de zieke Kittel meer dan voortreffelijk. Hij is al een van de belangrijkste ‘dark horses’ van deze Tour.’’

Voor vandaag verwacht Onze Man van de CRT weer een massasprint. ,,Farrar heeft nog niet gewonnen, laat ik daar mijn geld maar eens op zetten.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.