onze man wijzigt foute rugnummers

“Ik schreef al dat de meeste namen op alfabetische volgorde stonden. Mijn bron had echter namen als De Weert en Deveneys, of van Summeren en Van der Velde omgedraaid. Hetzelfde gebeurde met Edwald Boasson Hagen. Heet ‘ie Hagen of Boasson Hagen, en staat ‘ie dus voor of na Cavendish in het alfabet. Boasson Hagen scoorde veel punten en die werden ten onrechte aan Cavendish toegekend.” De fout wordt natuurlijk zo snel mogelijk rechtgezet, zodat iedereen zijn ‘echte’ punten te zien krijgt.

Vandaag rijden de renners voor de derde maal in België, ditmaal gaat de rit naar Tournai, ofwel Doornik. Al wel tegen de grens met Frankrijk, maar nog steeds bij onze Zuiderburen.

Terwijl er zondag nog sprake was van een klimmetje in de finale, met Peter Sagan als winnaar, belooft het vandaag een dag voor de sprinters te worden. Onze Man van de CRT: “Ik zie uit naar het treintje van Argos. Albert Timmer, Roy Curvers, Koen de Kort en Tom Veelers moeten in die volgorde hun Duitse ploeggenoot Marcel Kittel in ideale positie brengen. Kittel is een heel grote meneer, een paar weken geleden klopte hij in de Ronde van de Benelux tot tweemaal toe Cavendish. Als hij wint, doet hij dat in een Nederlandse ploeg met een Nederlands treintje, dus dan is het ook een beetje ‘onze zege’, vindt Onze Man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.