onze man doet een ekimovje

“Leuk voor de publiciteit, maar wil je winnen kun je beter niet in de kopgroep je krachten vergooien” verklaart Onze Man. “Greipel en Sagan willen beide graag hun vierde overwinning pakken en Cavendish rijdt ook niet voor zijn lol rond, die wil winnen. Zij zullen er vol voor gaan, dat biedt mogelijkheden.”

Onze Man vervolgt: “Ik reed in zo’n etappe altijd in de buurt van de sprinters die in vorm waren. Ging ik ze een beetje pesten onderweg, wat duwen, praten als ze geen zin hadden, alles om ze te irriteren en uit hun concentratie te halen. Wanneer de laatste kilometer was aangebroken liet ik een ploegmaat hun sprinterskarretje in de poep rijden en kon ik zelf een Ekimovje doen. Shirtje recht, handjes omhoog en daarna de kussen van de ronde miss in ontvangst nemen. De volgende dag moest je dan altijd wel oppassen dat je niet van je fiets werd geslagen, maar winnen is voor altijd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.