onze man de rustdag komt voor mij te laat

Daarna was de verbinding voor langere tijd weg.

“Nee, niks bijzonders,” liet Onze Man vanmorgen weten vanuit zijn hotel in Pau waar de Tour gisteren finishte. Hij had weer Wifi en kon ons daarom nog net voor de deadline van de nodige copy voorzien.

Niks bijzonders? “Nou ja, ik had eigenlijk verwacht dat er minder renners aan de rustdag zouden beginnen. Maar die Wiggins legde zondag de etappe stil waardoor er niemand de afdaling in moest met een halfzachte band. Ze wachtten ook niet toen Gesink, Mollema, Tjallingi, Wynants, Poels, Ruijgh of Westra uit mijn tourploeg problemen hadden. Toch?

Er valt voor Onze Man geen eer meer te behalen in de Tour van NuCentraal. “Deze rustdag komt voor mij te laat. Want na vandaag gaat er natuurlijk niemand meer vervroegd naar huis. Wat er nu nog in zit, rust vandaag goed uit en haalt de meet dus.”

En wie gaat er dan in Parijs winnen? “Kenny van Hummel ”. Conclusie: Onze Man heeft er geen verstand van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.