ole kijkt tevreden terug op lemelerveld spettert

De Stichting Olé kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van Lemelerveld Spettert. De huldiging van de kampioenen in het Holland Heidepark House op zaterdagavond bleek een schot in de roos. Ook de inmiddels traditionele zondagse familiemiddag trok vele bezoekers naar het Zwembad Heidepark.

Dit jaar werd voor het eerst op de zaterdagmiddag gestart. Onder een prachtig zonnetje vermaakte de jeugd zich prima met de waterspelletjes van de Jeugdbrandweer en het waterskien op het kanaal was een waar schouwspektakel. De Motoropstapmiddag van de MC Salland had meer belangstelling verdiend.

Het hoogtepunt van alle festiviteiten was toch wel het Holland Heidepark House op de zaterdagavond.

Rasentertainers Niels en Pettrik zorgden voor een spetterende huldiging van de Lemelerveldse kampioenen waarbij zij werden geassisteerd door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima.

Het zomerconcert van de fanfare van Polyhymnia op zondagochtend kende een hoog niveau. Daarna konden de kinderen zich weer zich uitleven op het water met de Giga-Glijbaan en de spelactiviteiten van de Scouting. Met de muziek van DJ Kevie en een paar regendruppels werd Lemelerveld SpetterT spetterend afgesloten.

De stichting Olé kan terugkijken op een prachtig evenement dat mede mogelijk is gemaakt door sponsoring van vele lokale bedrijven, waarvoor Olé graag haar dank wil uitspreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.