noodweer trekt over salland

Het werd al aangekondigd, maar of het ook echt noodweer wordt is altijd maar de vraag. Nou, het onweert en regent inmiddels aardig. Ook de tweets over het noodweer stromen binnen. Zo zouden er in Lemelerveld Hagelstenen van 4 centimeter uit de lucht gevallen zijn.

Ook in Luttenberg komt het water met bakken uit de lucht vallen. Marc Oortwijn plaatste een filmpje op zijn account. En in Lemelerveld zou aan de Achterkampweg een woning in brand staan. Daar komt die regen natuurlijk wel goed uit.

Verder staan de heren van SV Raalte 3 gewoon op het veld: Joeri Boogaars: ‘Topspelers van SV Raalte 3! Diehard door voetballen, slecht weer of mooi weer! We staan er toch.’’

Heb jij foto’s of verhalen van het noodweer, stuur ze dan naar redactie@sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.