nog nooit zo druk op schoonhetenseweg

Waarschijnlijk is het nog nooit zo druk geweest op de Schoonhetenseweg tussen Raalte en Heeten. De rotonde bij Raalte ligt er namelijk tijdelijk uit, waardoor het verkeer massaal via Schoonheten en Heeten rijdt.

Niet alleen automobilisten nemen deze binnendoorweg naar Deventer, ook veel vrachtwagenchauffeurs nemen niet de omleiding via Wijhe. En wanneer er twee vrachtwagens elkaar moeten passeren op de smalle Schoonhetenseweg, met aan de zijkant allemaal bomen, staat het verkeer geregeld stil.

Hoewel op alle borden aangegeven stond dat de rotonde op dinsdagochtend 7.00 uur afgesloten zou worden, lag de rotonde er al eerder uit. De rotonde is nog tot en met vrijdag 13 juli afgesloten. Als dat maar goed gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.