nog meer carmel namen op fietspaden

Tweedejaarsleerlingen van het Carmel College Salland hebben dinsdagochtend hun naam op het fietspad langs de Mettingenlaan, bij de kruising met de Stationsstraat in Raalte gezet. Eerder al deden de eerstejaars leerlingen dit.

De letters op de weg zijn een kunstproject van Florentijn Hofman genaamd Tour de Salland. Het kunstwerk is geïnspireerd op de Tour de France, waarbij allerlei teksten op het wegdek staan.

Of het mooi is, laten we in het midden. Maar dat het verschrikkelijk irritant is om op te fietsen is een feit. En voor alle wielrenners die nog een klein stukje fietspad hebben gevonden waar nog geen namen op staan, reken je niet rijk. Alleen de eerste twee klassen van het Carmel College Salland hebben hun namen op het wegdek gezet. De overige klassen komen nog aan de beurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.