nog een wijhese braderie te gaan

De Algemene Wijhese Ondernemersvereniging (AWO) hield afgelopen vrijdag de tweede braderie in een reeks van drie. Het weer werkte deze dag uitstekend mee, waardoor alle geplande activiteiten doorgang konden vinden. Jong en oud snuffelden gezellig langs de kramen en er was er van alles te beleven De bezoekers konden genieten van theater, muziek en entertainment.

Voor de echte humor kwamen Stom & Heriie. Zij zorgden voor hilarische taferelen. De mensen van theaterbureau Lokate liepen op stelten langs de kramen. Twee leden Toneelgroep Tavenu stonden als levend standbeeld op de braderie.

De muziek was op deze braderie helemaal super. Zoals gewoonlijk was Ben de Banjoman van de partij. ’s Avonds was de Tismawajewendband in de winkelstraat om de sfeer nog meer te verhogen. Naast al deze muziekvormen was gitaarschool van Mariet ten Kate en showcorps Amacitia gaven ’s avonds een optreden. Voor de kinderen was er een schmink kraam en natuurlijk een springkussen aanwezig.

De volgende braderie is op vrijdag 3 augustus van 14.00 tot 21.00 uur met als thema Tropical Party.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.