nieuwe shirtsponsor go ahead eagles

Go Ahead Eagles speelt de komende drie seizoenen met het logo van Join4Energy op de voorkant van het shirt. Een partij, die voorlopig anoniem wenst te blijven, wil Join4Energy onder de aandacht van een breder publiek brengen. De Stichting Join4Energy heeft als doel geld op te halen met activiteiten ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar energiestofwisselingsziekten, met als uiteindelijk doel het ontwikkelen van een medicijn.

Elke week worden één à twee kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Hun batterij is half leeg, laadt niet op en loopt snel leeg. Bij de minst ernstige vorm hebben kinderen na vijftig meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Zij zijn dan totaal uitgeput.

Bij veel kinderen zijn ook organen aangetast die veel energie verbruiken, zoals de hersenen, het hart en de lever. Door een ernstige ontwikkelingsachterstand, epilepsie en hart- en leverfalen overlijden veel van deze kinderen voor het tiende levensjaar. Er is geen behandeling voor deze ernstige ziekten. Zeventig procent van deze kinderen wordt niet ouder dan 18 jaar.

Zie ook: Join4Energy.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.