Home / archiefcentraal / nieuwe beheerders koopplein raalteolst wijhe

nieuwe beheerders koopplein raalteolst wijhe

Sinds kort beheren Gerda Overmars en Ineke van Wijhe, beiden woonachtig in Wijhe, Koopplein Raalte/Olst-Wijhe. De vorige beheerder, Ronny Langenkamp uit Lemelerveld, is er mee gestopt omdat hij ook Koopplein Dalfsen/Ommen beheert en hij het totale gebied te groot vindt.

Inwoners kunnen dit digitale platform gebruiken voor aan- en verkoop van goederen. Voor particulieren is het plaatsen van rubrieksadvertenties gratis, ongeacht het aantal, de rubriek waarin wordt geplaatst en de waarde van de artikelen. Koopplein werkt lokaal, dus geen lange reistijden of verzendkosten. Je rijdt zo even langs en de kans op oplichting is daardoor vrijwel uitgesloten.

Het leuke van Koopplein is dat je niet alleen gericht kan zoeken, maar ook kunt shoppen. Het is net een virtuele rommelmarkt. In de rubriek Laatste Advertenties zie je alle laatst geplaatste koopjes aan je voorbij trekken en er is een rubriek waar spullen gratis worden aangeboden. Neem dus regelmatig een kijkje op de site.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.