Home / archiefcentraal / natte open dag thooms en vogelpension

natte open dag thooms en vogelpension

Stal Thooms en Vogelpension in Mariënheem beleefden zondag een gezellige, maar natte open dag. De buren wilden samen alle geïnteresseerden met deze open dag de mogelijkheid bieden om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Tijdens de open dag werden er een springclinic en een dressuurclinic gehouden door Alice Naber-Lozeman. Alice Naber-Lozeman heeft in Biddinghuizen en trainings- en africhtingsstal. Ze is een allround amazone is is lid van het Rabobank trainersplatform. Vorig jaar won ze met haar paard Peter Parker de eventingcup en de internationale wedstrijd van Breda.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.