n348 raalte dicht file op de zegge

Drama op industrieterrein De Zegge afgelopen maandagmorgen. Door de afsluiting van de N348 moest het verkeer dat normaal gesproken om Raalte heen rijdt, dwars over het industrieterrein. Gevolg? Een lange file van auto’s over de gehele lengte van De Zegge.

Wie maandagmorgen vanuit Wesepe kwam en Raalte moest doorkruisen, deed er verstandig aan om eerder van huis te vertrekken. De opstopping op het industrieterrein is geen heel onlogisch gevolg: Een aantal weken geleden wist een woordvoerder van Rijkswaterstaat ons nog te vertellen dat Kruispunt Bos overbelast is. Tja, dan is het niet gek dat heel De Zegge vastloopt als die verkeersstroom ineens dwars door Raalte moet.

Wie zich maandagmorgen kapot ergerde aan de file, kan zich voorbereiden op twee weken filerijden. De werkzaamheden aan de N348 duren nog twee weken. Gedurende die tijd zal De Zegge overspoeld worden door verkeer dat normaal gesproken niet door Raalte heenrijdt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.