muziekdag in en rondom de lepelaar

In en rondom de Lepelaar in Olst is zondag 29 juli voor de derde keer de Accordeon/Harmonicadag. De dag begint met een grandioze opening om 11.00 uur met alle aanwezige spelers. Spelers komen uit alle windstreken naar de Lepelaar aan de Boxbergerweg 31 Eikelhof- Olst om er gezamenlijk een sfeervolle muzikale dag van te maken.

Er zullen naast de Accordeons, Harmonica’s, Mondharmonica’s en Steiers, ook andere instrumenten zoals de saxofoon, klarinet, bas, gitaar en dergelijke te beluisteren zijn. Er wordt uitsluitend live gespeeld.

In de grote zaal is het podium waar de opening plaats zal vinden. Aansluitend zullen op dit podium de muzikanten de gehele dag afwisselend spelen. Maar ook buiten op de verschillende terrassen en de serre zullen de muzikanten de gehele dag door spelen. Rond 16.30 uur vindt in de grote zaal de gezamenlijke afsluiting plaats waarbij alle spelers van de dag betrokken zullen worden.

De entree voor deze dag is gratis en zullen er meerdere verkoop punten zijn voor eten, drinken en ijs. Naast de muziek is er voor kinderen voldoende vermaak in de speeltuin met springkussen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van de lepelaar of bellen 0570-591791.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.