Home / archiefcentraal / motorrijder gelanceerd na aanrijding

motorrijder gelanceerd na aanrijding

Een telefoontje naar de politie levert ons de informatie op dat het met de ernst van de verwondingen van de motorrijder mee lijkt te vallen, het lijkt erop dat hij er ‘alleen’ beenletsel aan over heeft gehouden.

Door het ongeval was de Lierderholthuisweg enige tijd afgesloten tussen de kruising met de Meibergsdijk en de Gravenweg. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update: Een 28-jarige motorrijder uit Raalte isvrijdagmiddag gewond bij een aanrijding met een personenauto op de Liederholthuisweg. De man kwam met zijn motor uit de richting van Zwolle en botste op de personenauto van een 37-jarige inwoner van Den Bosch. De motorrijder werd hierdoor gelanceerd en kwam in een naast de weg gelegen sloot terecht.

De man werd met beenletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.