monstertrucks opnieuw naar sukerbietenfeest

Op veler verzoek komen de monstertrucks met de stuntcrew van MX Action Group op vrijdag 3 augustus naar Lemelerveld. Drie jaar geleden genoten meer dan 5000 bezoekers van het spektakel in het centrum van het dorp. De show gaat meteen van start met een up-tempo programma vol actie, met haarfijn slipwerk, burn outs en stierengevechten tussen wagen en toreador. Motoractie is er met sprongen over mensen en wagens met de nodige free style ingrediënten.

Sprongen door ringen van vuur en echte wanden. Uiteraard mogen de koprollen en kegstunts niet ontbreken. Artistiek zeer hoogstaand is het stuntwerk met de wagen op twee wielen in alle mogelijke formaties en dames… die mogen mee op twee wielen. Als slot van de show is er de allesvernietigende actie van de monstertrucks. Deze 5000 kilogram zware monsters laten geen spaan heel van de autowrakken. MX Action Group is hofleverancier van stunts voor nagenoeg alle mediabedrijven in de Benelux.

Hart en ziel van het team is de tandem Pierre en Hansy Delporte. De stuntmannen zijn goed voor vijf wereldrecords in de stuntwereld en meer dan twintig gastoptredens in internationale films waaronder ‘Goldfinger’, ‘Mission Impossible 2’ en ‘The Fast and The Furious’. Beleef de actie en sensatie. Na afloop van dit twee uur durende speltakel kun je gratis foto’s maken van een gave monstertrucks en bestuurder. De toegang voor dit mega-evenement is gratis!

Tijdens de show wordt er een recordpoging gedaan om in het Guinness Book of Records te komen. Jeffery is 9 jaar jong en doet een poging om met een auto 500 meter of twee wielen te rijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.