mike koenders naar pec zwolle

PEC Zwolle heeft zich versterkt met Mike Koenders. De verdediger kwam het afgelopen seizoen uit voor FC Emmen. Koenders is een 20-jarige Duitse verdediger en tekent in Zwolle een contract voor twee seizoenen. Bij het Duitse Borussia Neuenhaus speelde Koenders zich in de kijker van FC Emmen, waarop hij besloot de overstap naar Nederland te maken.

Vanwege de samenwerking van FC Emmen met sc Heerenveen kwam Koenders in 2009 in de jeugdopleiding van de Friezen terecht. Koenders debuteerde het afgelopen seizoen in het betaalde voetbal bij FC Emmen. Bij de Emmenaren kwam de verdediger 25 wedstrijden in actie onder de huidige assistent-trainer van PEC Zwolle, René Hake.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.