metamorfose annelies beekman

Inmiddels een vaste rubriek in onze krant en op onze site, de metamorfose. Ontstaan in 2010 op initiatief van Hairstyling Mariël en Fotostudio Stefan Kemper. Elke maand krijgt een inwoner van Salland een metamorfose aangeboden. Wil jij hier ook kans op maken? Stuur dan een mailtje, vergezeld van een goede recente foto en een telefoonnummer naar Maureen@sallandcentraal.nl

Afgelopen maand was Annelies Beekman uit Raalte aan de beurt. Haar eerste reactie was superenthousiast. “ Ik heb een hele leuke dag gehad.”

Annelies’ haar en make-up werden gedaan door Hairstyling Mariel, de kleding en sieraden werden verzorgd door Mooi! by Hollewand. De bril is van Boertie Optiek en Tamaris zorgde voor de schoenen. De foto’s zijn gemaakt door Stefan Kemper.

De professionals geven ook nog tips.

Stefan Kemper: Het geeft verassende resultaten als je een keer vanuit een ander standpunt fotografeert. Ga eens op een trapje staan of fotografeer eens liggend op de grond. Dit noemen we het vogelperspectief en het kikvorsperspectief.

Hairstyling Mariel: Gun je haar ook een lekkere vakantie door het goed te verzorgen met de juiste shampoo. Laat je hiervoor adviseren door de kapper.

Tamaris: Wist je dat een hoge hak slanker doet lijken? Een centimeter hak scheelt optisch gezien een kilo. Een goed alternatief voor een hoge hak is de sleehak. Deze loopt makkelijk en staat sierlijk.

Mooi! by Hollewand: Jurkjes, tuniekjes en rokjes zij nu de trend maar blijven ook dit najaar. Veelal word de jurk dan weer gedragen met een panty, huidskleur of in allerlei andere kleuren. Leuk om af te maken met een hak en wil je het sportiever dan doe je er een leuke laars onder.

Prijskaartje Mooi! by Hollewand:

Jurkje van het merk: King Louie € 79,95

Ketting: € 18,95

Prijs schoenen van Tamaris: € 69,95

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.