marsman van gaal is een vakman

Gerard Marsman, directeur van de belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV), vindt dat de KNVB een goede keuze heeft gemaakt door Louis van Gaal aan te stellen als nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal. “Van Gaal is een vakman die in staat is de veranderingen en vernieuwingen door te voeren die nodig zijn”, laat Marsman weten aan het ANP.

CBV adviseerde de KNVB direct na het bekend worden van het opstappen van Bert van Marwijk al een Nederlandse trainer aan te stellen. Van Gaal was volgens Marsman mede verantwoordelijk voor het opbouwen van de ‘Hollandse School’. “Bovendien heeft hij wereldwijd naam en faam. Hij is een van de trainers waarvan wij als CBV vinden dat die Oranje kan geven waaraan de ploeg behoefte heeft. Ik kan me de keuze van de KNVB dus goed voorstellen. Ik neem aan dat beide partijen goede afspraken hebben gemaakt, zodat een goed werkklimaat zal ontstaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.