markvoort computers opent winkel in wijhe

Gerard Markvoort opent op woensdag 25 juli een computerwinkel aan de Langstraat 36 in Wijhe. Markvoort Computers is al jaren een begrip in Salland en vooral bekend van computerhulp aan huis. Met de opening van een eigen winkel wil eigenaar Gerard Markvoort de klant beter kunnen adviseren vanuit de winkel en zich meer toeleggen op de reparaties en verkoop van alle soorten computers en accessoires.

Markvoort zit al ruim veertien jaar in het vak en kiest er heel bewust voor vanuit een winkel in Wijhe zijn dienstverlening uit te breiden. “De afgelopen jaren is het aantal klanten uit Wijhe en omgeving fors gestegen. Steeds vaker willen mensen een advies bij aanschaf van een computer, laptop of tablet. Ook bij reparaties en onderhoud is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk. Ook kreeg ik erg veel positieve reacties tijdens het ‘inloopspreekuur’ op vrijdagavond in de winkel van Installatiebedrijf Logt in Olst. Ik merkte dat deze service duidelijk voorziet in een behoefte. Mensen waarderen het als ze persoonlijk advies krijgen. Zeker als dit wordt gecombineerd met scherpe tarieven.”

De winkel van Markvoort Computers is gevestigd in het voormalige pand van Overmars, naast de HEMA in de Langstraat. Afgelopen weken is er hard gewerkt om de winkel te verbouwen en in te richten. “Ik ben erg blij met het resultaat”, vertelt Gerard. “De klant kan kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment van bijna alle bekende merken: computers, laptops, tablets, printers, batterijen, accu’s, inktcartridges, opladers (ook op zonne-energie), software, routers en modems. Daarnaast bieden we vele accessoires voor de mobiele telefoon.

Niet alleen nieuw, maar ook goede gebruikte (en dus goedkopere) oplossingen zijn mogelijk. We denken graag mee met de klant. In een zithoek kunnen we in alle rust de klantwensen en mogelijkheden bespreken. Ook hebben we in het pand een aparte ruimte gecreëerd voor een werkplaats. Onze service op het gebied van reparatie en onderhoud blijft natuurlijk onveranderd hoog.” Om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn heb ik een extra vaste medewerker in dienst genomen voor reparaties en in de winkel. Voor bezoek aan huis hadden we reeds een vaste medewerker.

De winkel is vijf dagen per week geopend (maandag gesloten) van 09.00 tot 18.00 uur. Op vrijdagavond (koopavond) is de winkel ook geopend. De inloopmogelijkheid bij HabelLogt in Olst komt te vervallen.

Alle klanten maken bij een minimale besteding van 25 euro in de maanden juli en augustus kans op een gratis tablet (iPad of Samsung Galaxy naar keuze) ter waarde van 500 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.