man aangehouden voor belediging

Een 26-jarige man uit Raalte is in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 juli op de Munstersestraat aangehouden voor belediging en het niet voldoen aan een bevel of vordering. De man was vervelend tegenover andere klanten van een horecagelegenheid.

Terwijl de politie ter plaatse was vroeg de eigenaar van de zaak aan de man en zijn vrienden om de zaak te verlaten. De verdachte en twee anderen weigerden dit en begonnen de agenten uit te dagen. Uiteindelijk gingen ze naar buiten maar daar bleven ze vervelend. Na diverse keren vorderen vertrokken ze uiteindelijk.

Even later kwam echter de melding dat de drie weer terug waren gekeerd. Ze werden opnieuw gevorderd te vertrekken. Ze bleven dit weigeren en toen de verdachte de agenten meerdere malen beledigde werd besloten hem aan te houden. Eén van zijn vrienden wilde dit nog voorkomen, maar kon op afstand gehouden worden. De verdachte is voor de nacht ingesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.