maikel jansen of lorkeers wint ek pool

De tweede plaats wordt gedeeld door Jelle Holthuijsen (Olsterdam) en Roland Vloedgraven (Roland). Aangezien er maar één iemand tweede kan zijn, is er tussen de twee geloot wie welke prijs krijgt. Jelle is de gelukkige winnaar van een LG TV van EP Oosterwechel. Roland wint een navigatiesysteem, beschikbaar gesteld door Automat Raalte. Ook Jeroen Hollegien (Gokje) en Wilfried Soesman (w_soesman) kunnen over vier jaar moeiteloos naar het EK rijden, want zij winnen ook beide een navigatiesysteem van Automat Raalte.

Op de zesde plaats is André de Jonge, alias Andreas78 geëindigd. Hij kan een Olympus Mju 5010 digitale fotocamera ophalen bij Foto&zo in Raalte.

De nummers zeven tot en met negen mogen naar Dalfsen toe. Edwin Nijhof (edwinnijhof) kan het best gaan lopen, want hij wint een fiets, beschikbaar gesteld door Formido Dalfsen. De dames Ellis Stevens (ForzaHollande) en Ria Hegteler (Hollen1) hebben ook geluk. Zij kunnen de hele zomer klussen met een gloednieuwe accuboor van Formido Dalfsen. Albert Mussche hoeft zich deze vakantie ook niet te vervelen. Hij wint namelijk een Nintendo DS van Intertoys Ommen.

Ook goed nieuws voor Jannik van Heun a.k.a. NL-Boi en René Jansen (Janszoon). Zij lopen er deze zomer afgetraind bij op het strand. Jannik mag drie maand onbeperkt sporten bij LifeStyle Centre Raalte en René krijgt een maand lang personal training bij LifeStyle Centre Raalte.

Bertus Holtmaat (BertusH) loopt er deze zomer ook tip-top verzorgd bij. Hij mag namelijk een vergrotende Make-up spiegel ophalen bij Joop Elders. Tonny Veldhuis, ook wel bekend als schuttenbats, kan zich deze zomer ook lekker uitsloven op het strand. Hij wint namelijk een EK-bal, beschikbaar gesteld door Intersport Schutte. Maar Michel Olde Hensken (joop_hiele) heeft ook geluk. Hij wint namelijk een shirt van het beste land van dit EK, namelijk van het Nederlands Elftal. Schaam je er niet voor hè Michel.

Luca Hendriks (Luca_Hendriks) mag een cadeaubon ter waarde van 25 euro ophalen bij Formido Dalfsen. Daarnaast ligt er voor Luc Woltman (luc99), Lars Lammers (larslammers28), Gilian Reins (Greins) en AlleBallenOpHuntelaar een waardebon van 25 euro van Oortwijn Heino klaar.

De winnaars worden allemaal per mail op de hoogte geïnformeerd over hun gewonnen prijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.