kunstwerk voor vrijwillige thuiszorg

De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg heeft uit handen van Mariël Buys, namens Carintreggeland, een kunstwerk gekregen. Het kunstwerk was een cadeau voor de stichting, ter ere van haar 30-jarig bestaan.

De Vrijwillige Thuiszorg biedt mantelzorgondersteuning en respijtzorg in de thuissituatie, onder andere door de inzet van vrijwilligers, in tien gemeenten in Overijssel, waaronder in Olst-Wijhe en Raalte. En dat al ruim 30 jaar.

Tijdens het jubileum ontving de Vrijwillige Thuiszorg van Carintreggeland een bon voor een kunstwerk. Mensen van de dagbesteding hebben een prachtige collage gemaakt dat overhandigd werd aan Ina Hoogsteder van de Vrijwillige Thuiszorg. De fraaie creatie heeft een plaats gekregen op het regionale kantoor.

Ina Hoogsteder: “Prachtig, we zijn hier heel blij mee. Het kunstwerk laat goed zien waar wij als stichting voor staan.”

Wil je meer informatie over het werk van de Vrijwillige Thuiszorg: staging2.vrijwilligethuiszorg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.