kunst in de tuin van arjen schepers

De natuur is voor vele kunstenaars een bron van inspiratie. Werken van door de natuur geïnspireerde kunstenaars zijn zondag 15 juli te zien tijdens een expositie in de moederplantentuin van de kwekerij van Arjan Schepers in Mariënheem. Kunstenaars laten hun werk zien, sommigen met demonstraties.

Houtzaagkunstenaar Ribeka uit Vilsteren laat je zien hoe hij zijn beelden zaagt uit blokken hout. Hester Jans-Molenberg, aquarellist uit Ommen, geeft een schilderdemonstratie en muzikant Gerard Maat uit Steenwijk speelt theekistbas en zingt liedjes in de streektaal. Daarnaast is er een portret- en karikatuurtekenaar, Ruben van Aêfst uit Almere die ter plekke van mensen een portret kan tekenen.

Andere exposanten zijn Annette Birkhoff met druktechnieken, Truus Schuttert met keramiek, De Blauwe Reiger met bronzen beelden, Atelier de Papaver en Atelier de Pluizebol, Inbetween Colours met mozaïeken en de schildersclub Mariënheem.

KUNST in de TUIN wordt gehouden op zondag 15 juli van 10.00 tot 17.00 uur bij Arjan Schepers Vaste Planten, Hakkershoekweg 9 in Mariënheem. De toegang is gratis. Voor meer informatie kijk je op staging2.arjanschepers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.