Home / archiefcentraal / koopman teleurgesteld terug uit oschersleben

koopman teleurgesteld terug uit oschersleben

Het begon met een vrije training op een natte baan. De Moriwaki stond op de gebruikelijke intermediates waar Koopman het hele jaar al mee worstelt en wat zijn uitwerking had op de rondetijden. In de eerste tijdtraining,weer op een nat circuit, kwam Koopman in een poging om een snelle rondetijd te zetten via een highsider ten val waarbij hijzelf ongedeerd bleef in tegenstelling tot de motor die er minder goed afkwam. Dit alles zorgde ervoor dat Koopman in beide races zijn ritme niet kon vinden wat de klasseringen in de achterhoede verklaard.

De vader van Koopman reageert: “Jammer, een combinatie van niet gewenste factoren. Die val was overigens niet misselijk. Hij ging er keihard af en we hadden nogal wat schade. Dit alles miste zijn uitwerking niet in de races want het ging gewoon niet zoals het had gemoeten. Een weekend om heel snel te vergeten.”

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.